fbpx
HomeStiri din ClujMamica indignata, la Chirurgie Pediatrica Cluj: Priviti ce mancare se da copiilor!
spot_img
spot_img

Mamica indignata, la Chirurgie Pediatrica Cluj: Priviti ce mancare se da copiilor!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O mamica al carei copil este internat (in aparenta) la Clinica de Chirurgie Pediatrica din Cluj Napoca a postat pe retelele de socializare fotografii cu ceea ce sustine ca este cina pe care o primesc copiii si apartinatorii internati la spital.

“Ce să vă spun mi-e silă de ceea ce o să vă zic. Ce vedeți în poze este cina pentru o mămică și fiul. Asta este mâncarea de la chirurgie pediatrică din Cluj Napoca. Nu credeam că la Cluj se dă asemenea mâncare 😢. Trebuie făcut ceva să se ia măsuri în privința asta. Pentru ce plătim atâția bani la țara asta de rahat? Ca să primim mămăligă cu gem? Întreb și eu așa din curiozitate oare DOCTORI, ASISTENTELE ȘI RESTUL CADRELOR MEDICALE MĂNÂNCĂ AȘA CEVA? ÎN CE ȚARĂ TRĂIM OAMENI BUNI? Dacă ei ar fi internați cu copilași lor le-ar da așa ceva să mănânce? Cum poți da două cuburi de gem și mămăligă la două persoane. Aș vrea să vadă acest mesaj și Ministrul Sănătății și toți din Guvern 😢😢😢”, a spus femeia.

Dupa cum reiese din fotografii, hrana distribuita copiilor este saracacioasa, neindeplinind sub nici o forma necesarul de calorii recomandat de nutritionisti.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: