web analytics
Home Stiri - national Liviu Alexa calcă pe urmele tizului său, Dragnea

Liviu Alexa calcă pe urmele tizului său, Dragnea

- Publicitate -

În urmă cu aproape un an, după alegerile europarlamentare, Liviu Dragnea a solicitat. în instanță, dizolvarea Partidului Social Democrat.

Ei bine, astăzi, Liviu Alexa, fostul președinte interimar al PSD Cluj, și-a acționat în instanță propriul partid, solicitând revocarea din funcție a președintelui interimar, Marcel Ciolacu.

“Dragi colegi,


Am luat azi decizia de a depune la Sectia Civila a Tribunalului Bucuresti o actiune prin care am solicitat instantei sa constate nelegalitatea numirii in functie a domnului Marcel Ciolacu in calitatea de presedinte interimar al PSD, cerand aceleiasi instante sa constate si faptul ca toate CEX-urile Nationale ale PSD convocate de domnul Marcel Ciolacu, in calitate de Presedinte Interimar PSD sunt NELEGALE SI NESTATUTARE, la fel si hotararile luate in cadrul acestora.

Fac acest gest cu inima stransa, fiindca iubesc PSD, nu pentru ca vreau sa ii fac rau. Rau vor sa ii faca cei ce vor sa predea PSD la cheie lui Iohannis, sa il duca la sub 20 la suta si sa il extermine, implinind voia dictatorului de la Cotroceni.

Eu inca mai cred ca PSD poate fi salvat, acesta e gestul meu de a-l apara, ca sa nu ajunga prada hoitarilor aciuati in partid.


Liviu Alexa, pesedist”, a anunțat Alexa.

Întreaga solicitare adresată de Alexa către Tribunalul București o găsiți aici

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -