fbpx
HomeStiri din ClujJegul ăsta nenorocit a violat o fetiță de 3 ani - ce...
spot_img
spot_img

Jegul ăsta nenorocit a violat o fetiță de 3 ani – ce merită?

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Poliţiştii de investigaţii criminale au reţinut, pentru 24 de ore, un minor, în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea că a violat o fetiță de 3 ani.

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 18.00, Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 3 ani, în timp ce dormea într-o locuinţă improvizată de pe strada Platanilor, din municipiul Cluj-Napoca, a fost violată de către un tânăr.

La faţa locului, s-au deplasat echipe de poliţişti, stabilind că cele se sesizate se confirmă. Minora a fost transportată de urgenţă la unitatea spitalicească pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Cel bănuit de comiterea faptei, un tânăr, în vârstă de 16 ani, a fugit de la locul faptei. Pentru depistarea acestuia, au fost mobilizaţi poliţişti din cadrul tuturor secţiilor de poliţie de pe raza municipiului Cluj-Napoca, poliţişti de acţiuni speciale, jandarmi, fiind sprijiniţi şi de cetăţeni.

În jurul orei 21:30, tânărul a fost găsit şi prins de cetăţeni, ulterior fiind preluat de către poliţişti şi condus la sediul unităţii de poliţie.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de ,,viol”, faptă prevăzută de Codul penal.

Tânărul urmează a fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea altor măsuri preventive.

notă: titlul aparține RefleqtMedia

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: