fbpx
HomeStiri din ClujIoan Rus susține Partidul Pro România - VAX. ALBINA. CREMA. PUCA
spot_img
spot_img

Ioan Rus susține Partidul Pro România – VAX. ALBINA. CREMA. PUCA

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Site-urile de știri amatoare de senzații tari, gen stiripesurse.ro, s-au apucat ieri să preia o declarație dată de Ioan Rus, fostul președinte al PSD Cluj, prin care acesta afirma că susține Partidul Pro România a lui Victor Ponta, în detrimentul PSD-ului.

 

„Ioan Rus anunță: Grupul de la Cluj trece de partea lui Victor Ponta”, a fost titlul pompos dat de stiripesurse.ro.

 

Interesați să vedem cât de credibile sunt informațiile, am discutat cu mai mulți lideri ai Grupului de la Cluj, printre care și fostul președinte al organizației județene, Remus Lăpușan.

 

„Nu se pune problema ca eu sau alți lideri ai PSD să trecem la alt partid. Domnul Rus a vorbit în nume propriu și este liber să o facă”, a declarat Remus Lăpușan pentru RefleqtMedia.ro

 

Cât îi privește pe alți membri din Grupul de la Cluj, haideți să o luăm strategic:

 

  1. Vasile Dâncu – a fost prezent la alegerile interne din PSD unde Liviu Dragnea a câștigat șefia partidului – clar rămâne alături de PSD
  2. Alexandru Cordoș – mai mult preocupat de activitatea de catedră, Cordoș a cam lăsat deoparte politica
  3. Vasile Soporan – la fel, preocupat de viața universitară
  4. Cristian Matei – primarul turdean este și va rămâne un lider major al PSD-ului. Este în relații foarte bune cu membri guvernului – dovadă stând fondurile guvernamentale și europene care vin spre Turda, pentru dezvoltarea municipiului.

Deci … cine trece de partea lui Ponta?

Pe de altă parte, Ioan Rus însuși a căzut într-un con de umbră, din toate punctele de vedere, pierzându-și credibilitatea și admirația publică, după ce a făcut afirmații negative cu privire la familiile românilor care muncesc în străinătate.

 

Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. 3 milioane, dintre care vreun milion sunt fierari, betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi etc. prin Europa. Au poate 1500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate“, a declarat Ioan Rus la Digi 24, în 2015.

 

În altă ordine de idei, haideți să analizăm și activitatea liderilor Pro România, din zona Clujului, pe rețelele de socializare:

 

  1. Mircea Irimie – fostul deputat și secretar de stat trăiește din amintiri. Acesta nici măcar nu a remis vreo declarație de presă vis-a-vis de afirmațiile lui Ioan Rus.
  2. Sorin Platon – președintele Pro România Cluj nici măcar nu a pomenit în vreun fel, pe rețelele de socializare sau în mediul online despre afirmațiile lui Ioan Rus.

Deci … Vax albina crema puca!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: