web analytics
Home Stiri din Cluj Ioan Cherecheș: „Nu-i da Cezarului ceea ce nu-i a cezarului”

Ioan Cherecheș: „Nu-i da Cezarului ceea ce nu-i a cezarului”

- Publicitate -

Fostul prefect de Cluj, Ioan Aurel Cherecheș, revine în fața opiniei publice clujene cu un comunicat de presă prin care condamnă trendul în care se îndreaptă atât municipiul reședință de județ, cât și întregul județ, dar și felul în care unele persoane își arogă – în mod injust – unele reușite ale județului.

„În  municipiul Cluj-Napoca și în județul Cluj, ambele de „5 stele”, cresc, efectiv, zero margarete de onestitate administrativă. Seceta politică a acestei veri electorale trebuie să fie de vină, altfel nu se explică în ce mod miraculos măsura mutării Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor de pe str. Albac în sediul Vămii din Someșeni a devenit, în declarația publică a edilului Emil Boc, „ideea prefectului Mircea Abrudean”, colegul său de partid, în condițiile în care nu doar minimul bun-simț te obligă să recunoști că proiectul a fost inițiat de prefectul Gheorghe Ioan Vușcan, ci și o serie de articolele de presă locală datând din 2014.

Propusă, așadar, de prefectul Vușcan, măsura a fost susținută ulterior de prefectul Ioan-Aurel Cherecheș, care a depus, totodată, toate diligențele necesare pentru finalizarea noului sediu al Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Cluj-Napoca, ai cărei angajați funcționau parțial în clădirea Vămii, asigurându-se astfel și spațiul necesar pentru mutarea acolo a serviciului de permise și înmatriculare.

Faptul că mutarea efectivă a devenit posibilă acum este, altfel spus, rezultatul ultimilor ani de guvernare social-democrată, care a luat toate măsurile necesare, astfel încât finalizarea să fie posibilă acum. Cum ar fi putut, altfel, să rezolve peste noapte problema acelui sediu o administrație liberală care nu a putut gestiona eficient nici măcar curtea Aeroportului din Cluj-Napoca, în timpul acestei pandemii?

E de mirare cum nu-și mușcă limba cei care taie panglicile pentru rezultatele muncii altora…

Ioan-Aurel Cherecheș: „În cei 2 ani și jumătate de mandat, am trăim cu impresia că între prefectul Cherecheș și primarul Boc nu au existat bariere administrative. Se pare că m-am înșelat.” – transmite Cherecheș, prin intermediul comunicatului de presă.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -