fbpx
HomeStiri din ClujIncredibil - sute de clujeni au fost ascultați sau filați de DNA,...
spot_img
spot_img

Incredibil – sute de clujeni au fost ascultați sau filați de DNA, DIICOT sau SRI

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Presa națională, precum și cea clujeană scrie despre sute de clujeni care au fost ascultați sau filați de DNA, DIICOT sau SRI și care, în aceste zile, primesc scrisori de la respectivele instituții, prin care sunt informați de activitatea de filaj sau ascultare a telefoanelor.

„În ultimele zile, zeci de clujeni au primit acasă scrisori oficiale, cu antetul DIICOT sau DNA, prin care sunt anunțați că au fost ascultați și filați de SRI, în diferite dosare penale, cu mandat de la judecător. Deși termenul obligatoriu este de zece zile, oamenii au fost informați după patru ani. ”, scrie evz.ro

Astfel, începe să se confirme speculațiile PSD-ului, care a afirmat, la mitingul din București, că sute de români au fost ascultați, filați sau filmați de către instituțiile de forță ale statului român.

Ceea ce este și mai grav este faptul că, deși legea spune că, în acest caz, trebuie să fii informat după maxim 10 zile, scrisorile primite de clujeni au venit și după 4 ani.

Practic, cetățenii statului român s-au aflat într-o psihoză a interceptărilor telefonice, fără să știe și fără să fie informați, lucru caracteristic bolșevismului și totalitarismului.

Dreptul la viață intimă este garantat atât de Constituția României, cât și de Noul Cod Civil.

Pe de altă parte, deși interceptările telefonice au fost „la ordinea zilei” în județul Cluj, DIICOT Cluj n-a fost prea eficient în combaterea crimei organizate, în contextul în care județul Cluj este lider național în traficul și distribuția de substanțe psihoactive.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: