fbpx
HomeStiri din ClujDragnea a ordonat alegeri la PSD Cluj, Nasra „se gândește serios să...
spot_img
spot_img

Dragnea a ordonat alegeri la PSD Cluj, Nasra „se gândește serios să candideze” – iată posibilii contracandidați

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În cadrul Comitetului Executiv organizat în week-end, la Neptun, Liviu Dragnea – președintele PSD, a solicitat mai multor organizații județene, printre care și celei de la Cluj, să-și aleagă conducerea în mod statutar.

Cu un interimat mai lung decât și-ar fi imaginat, cu imaginea controversată încă în teritoriu și cu o retorică foarte acidă la adresa adversarilor politici, Horia Nasra, actualul președinte al organizației, se gândește serios să candideze pentru un mandat statutar, care să-i permită să-și consolideze imaginea, din toate punctele de vedere, în virtutea pregătirii alegerilor europarlamentare și prezidențiale de anul viitor.

“Nu am participat la CEx-ul de la Neptun din cauza unei probleme de ordin personal, nu din alte motive. Din PSD Cluj eu sunt singurul membru al Comitetului și doar eu aș fi putut participa. Dar i-am anunțat pe colegii mei că nu voi lua parte la întâlnirea de la Neptun. Organizarea de alegeri în filialele unde există conducere interimară este un exercițiu cât se poate de democratic și în funcție de calendarul primit de la București, vom discuta în cadrul organizației și vom face pregătirile necesare. Mă gândesc serios să candidez”, a declarat pentru NCN și Ziar de Cluj, Horia Nasra, președinte interimar al PSD Cluj.

Șansele lui Nasra de a fi ales depind foarte mult de eventualul contracandidat, iar dacă oricare dintre următorii s-ar gândi să candideze, ar fi votat cu două mâini de tot județul.

1. Cristian Octavian Matei – de departe cel mai influent om din PSD-ul clujean, Matei și-a consolidat poziția de primar al Turzii, și a reușit să-și formeze un adevărat nucleu în jurul său, în rândul liderilor organizațiilor municipale și comunale. Practic, toți primarii PSD din jurul Turzii sunt prieteni sau susținători ai lui Matei.

2. Călin Fărgaciu – știm, Fărgaciu e doar președinte de organizație comunală și nu e în grațiile lui Dragnea, dar cine n-ar vrea să vadă o confruntare directă între principalul ghimpe din coasta lui Dragnea în zona Clujului (Fărgaciu) și principalul susținător, ca să nu zicem lingău al președintelui PSD (Nasra).

3. Remus Lăpușan – apreciat de mulți, în relații de afaceri cu și mai mulți, fostul lider al PSD-ului este încă regretat de mulți dintre colegii săi de partid, astfel că o eventuală candidatură a lui Lăpușan l-ar face pe acesta președinte al partidului, din nou.

4. Magdalena Lucia Suciu – de ce nu o femeie? Primărița din Chinteni este una dintre nucile tari ale organizației județene, iar o candidatură a sa la șefia partidului n-ar mira pe nimeni.

Voi cine credeți c-ar trebui să conducă PSD-ul clujean din această toamnă?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: