fbpx
HomeStiri din AlbaDaniel Buda: „Comunele din România au o șansă ISTORICĂ de a se...
spot_img
spot_img

Daniel Buda: „Comunele din România au o șansă ISTORICĂ de a se dezvolta, cu bani europeni”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După cum se știe, exercițiul financiar 2014-2020 n-a fost tocmai „prietenos” cu mediul rural din România. Doar 2 măsuri de finanțare europeană au vizat mediul rural, mai precis măsurile 7.1 și 7.2.

Ei bine, în conformitate cu ultimele informații făcute publice de președintele PNL Cluj, europarlamentarul, Daniel Buda, exercițiul financiar 2021-2027, comunele din România au o șansă ISTORICĂ de a obține bani europeni.

„În intervenția pe care am avut-o, le-am transmis primarilor despre șansa istorică pe care o are România în exercițiul financiar 2021-2027 de a dezvolta comunitățile prin fondurile generoase care vor veni de la Uniunea Europeană. Astfel, săptămâna aceasta, Parlamentul European a aprobat Mecanismul European de Redresare și Reziliență, România beneficiind de 30,4 miliarde de euro din acest mecanism. Scopul acestui mecanism este de a pregăti mai bine comunitățile europene pentru provocările și oportunitățile oferite de tranziția către o economie verde și de tranziția digitală. România va ajunge la o finanțare de aproape 80 de miliarde de euro prin Bugetul multianual al UE și acest pachet de redresare pentru următorii 7 ani. Avem oportunitatea de a reconstrui România prin intermediul acestor fonduri, de a dezvolta infrastructura în sănătate și educație, de a investi în infrastructura rutieră, de a moderniza toate sistemele publice și de a relansa economia.”; a declarat Daniel Buda, citat de Agrointel.ro

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: