web analytics
Home Stiri din Cluj Concert caritabil Dorian Popa

Concert caritabil Dorian Popa

- Publicitate -

Dorian Popa va sustine un concert caritabil pe 21 Februarie la Sighisoara in sala Restaurantului Imperial, incepand cu ora 19:00. Biletele costa 50 lei si se gasesc online pe www.entertix.ro sau www.myticket.ro iar fizic pot fi achizitionate de la Libraria Hyperion.  Toate fondurile obtinute in urma acestui concert vor fi redirectionate spre Proiectul de Reabilitare al Maternitatii Sighisoara, proiect realizat de Asociatia Ioana Figan – Speranta si Minune.

 

Atat cei mici cat si cei mari sunt invitati sa se distreze alaturi de carismaticul artist si totodata sa contribuie activ la imbunatatirea conditiilor din Maternitatea Sighisoara. In deschiderea evenimentului sunt invitate trupele de dans sighisorene Dimond si K-boom.

 

Cu o activitate de 2 ani in sectorul non-guvernamental, Asociatia Ioana Figan – speranta si minune a contribuit la mai multe proiecte de reabilitare a sistemului medical sighisorean precum refacerea sistemului de incalzire la Spitalul de Pediatrie, cosmetizarea spatiilor verzi ale Spitalului Municipal dar si strangeri de fonduri pentru cauze umanitare.

 

In prezent Asociatia Ioana Figan – Speranta si Minune derulează un amplu proiect de reabilitare Sighisoara asa ca prezenta comunitatii si fondurile adunate la acest concert sunt mai importante ca niciodata. Cei care nu pot ajunge pot dona in conturile  deschise la Banca Transilvania: in lei: RO47BTRLRONCRT0446283201, in euro: RO94BTRLEURCRT0446283201 sau pot redirectiona 3,5% din impozitul pe venit scriind un mesaj privat pe canalul de Facebook al asociatiei.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii