fbpx
HomeStiri din ClujBanca Comercială Română pune pe roți Școala de Bani
spot_img
spot_img

Banca Comercială Română pune pe roți Școala de Bani

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Banca Comercială Română are plăcerea de a vă invita joi, 7 iunie, începând cu ora 17:00, pe Platoul Cluj Arena, la conferința de presă dedicată proiectului Școala de bani pe Roți, ajuns pentru prima dată în Cluj. În cadrul evenimentului se va lansa, în premieră, imnul FliP Școala de bani pe Roți, compus și interpretat de artistul hip-hop Psihotrop.

Programul Școala de bani pe Roți oferă cursuri gratuite de educație financiară și îi încurajează pe elevii între șapte și 14 ani să devină mici detectivi care descoperă, prin jocuri, cum circulă banii prin lume, cum să economisească și cum să gestioneze un buget. Atelierele au loc în camionul FLiP, special amenajat ca un loc de joacă și sală de curs. Timp de 90 de minute, grupuri de câte 15 elevi sunt ghidați de traineri specializați, într-o călătorie care are drept scop să explice pe înțelesul celor mici noțiuni financiare de bază.

Veștile bune nu se termină aici, iar la finalul conferinței sunteți invitați, alături de copiii dumneavoastră, la concertul “Dă muzica mai tare în Școala de bani pe Roți” în cadrul căruia vor urca pe scena Andra Gogan și Iuliana Beregoi, iar Psihotrop va cânta pentru prima dată live imnul Școlii de bani pe roți și va face freestyle cu obiecte din public.

Pentru confirmarea prezenței, va rugăm să ne răspundeți la acest email sau să ne sunați la numărul de telefon 0758 238 069.

Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: