web analytics
Home Stiri din Cluj Băieți, ați înțeles pe dos - DAN GAVREA ESTE NOUL DIRECTOR SDPJ

Băieți, ați înțeles pe dos – DAN GAVREA ESTE NOUL DIRECTOR SDPJ

- Publicitate -

Colegii de la Ziarul21 au comis o eroare amuzantă, în urmă cu trei zile, când au scris titlu mare: „Călin Felezeu, noul director al SDPJ Cluj”.

Defapt, Călin Felezeu este proaspăt consilier județean, iar acesta îl înlocuiește pe demisionarul, Dan Gavrea – adevăratul nou director al SDPJ Cluj.

Astfel Gavrea a câștigat concursul organizat pentru înlocuirea lui Călin Platon și, ulterior, a demisionat din Consiliul Județean, lăsându-i loc lui Călin Felezeu.

„Misiunea lui Dan Gavrea în fruntea companiei Drumuri și Poduri Județene Cluj SA nu este deloc ușoară ținând cont de faptul că societatea se confruntă cu probleme financiare majore. În încercarea de a preveni intrarea în insolvență a societății, Consiliul Județean Cluj a alocat în luna februarie a acestui an suma de opt milioane de lei pentru majorarea capitalului social. SC Drumuri și Poduri Judeţene Cluj SA a fost condusă începând din 2013 de Călin Platon.”, scrie Făclia de Cluj.

Referitor la gafa colegilor de la Ziarul21, aceasta poate fi atribuită lipsei de experiență jurnalistică a autorului, Adrian Soporan.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -