web analytics
Home DEZVĂLUIRI Autostrada Transilvania o ia la vale, iar șefii de la Centrul de...

Autostrada Transilvania o ia la vale, iar șefii de la Centrul de Întreținere se ascund în spatele șefului mare

- Publicitate -

Tronsonul Turda-Gilău al Autostrăzii Transilvania are nu mai puțin de 10 puncte în care terenul a început să o ia la vale, existând pericolul ca, în lipsa unor lucrări de stabilizare, autostrada să se fisureze.

În aceste condiții, RefleqtMedia a încercat să ia legătura atât cu șeful Centrului de Întreținere, Bogdan Feștilă, cât și cu adjunctul acestuia, Marius Iepan.

Ambii ingineri au confirmat problemele existente pe autostradă, însă au ales să nu discute cu noi, pasându-ne într-un mod nu prea elegant către șeful lor direct, Eugen Cecan.

Văzând că băieții îl iau pe „nu știu, nu vorbesc” în brațe, l-am sunat pe Cecan, care a confirmat problemele cu terenul.

„Am identificat 10 puncte în care există alunecare de teren și, după ce am primit bugetul pe 2020, am întocmit caietul de sarcini pentru expertiza tehnică, prin care vom ști metoda sigură de stabilizare a terenului. În cursul acestei săptămâni va fi finalizat caietul de sarcini și, cel mai probabil, în două luni vom finaliza și lucrările de stabilizare. Noi, practic, știm ce avem de făcut, însă vom apela la un expert neutru, pentru că așa ne cere legea.”, a declarat Eugen Cecan, Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, în exclusivitate pentru RefleqtMedia.

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii