web analytics
Home Stiri din Cluj Aurel Tamas, erou al Revolutiei de la Cluj, se declara dezamagit de...

Aurel Tamas, erou al Revolutiei de la Cluj, se declara dezamagit de societatea actuala

- Publicitate -

Pentru cine nu stie, Aurel Tamas a fost unul dintre cei care si-au castigat libertatea in strada.

La 30 de ani de la revolutie, maestrul Tamas a postat o declaratie emotionanta despre jertfa acelor zile si deapre tranzitia catre societatea de azi.

“Acum 30 de ani, mulți oameni doream să fim liberi împreună cu Vasile Chiorean, Mitru Moigradean și Vasile Orosfăian luam parte la evenimentele din Cluj fără să cerem avantaje sau certificate de revoluționar, speram că țara mea și poporul meu să trăiască în libertate și dacă se poate mai bine.

Schimbarea s-a produs prin vărsare de sânge nevinovat, pe această cale aduc un omagiu eroilor din Decembrie 89, respect și considerație familiilor celor care au avut decedați în acele evenimente.

Din păcate am pășit în libertate cu stângul, au executat doi oameni în ziua de Crăciun fără judecată. Au preluat puterea oameni fără patriotism, fără dragoste de neam și țară.

S-a perpetuat minciuna hoția și azi suntem în situația în care țara nu are liniște, iar viitorul încet, încet este compromis. Jumătate din neam este împrăștiat prin lume iar în țară ne luptăm unul cu altul.

Sper, deoarece speranța moare ultima, să vină și timpuri mai bune. Cred că acest popor merită să își recâștige demnitatea și onoarea.

Doamne Ajută, poporul Român!

#aureltamas”, a scris rapsodul clujean.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii