web analytics
Home Stiri din Cluj Au demarat lucrările de întreținere pe drumul județean 103G Tureni, o rută...

Au demarat lucrările de întreținere pe drumul județean 103G Tureni, o rută alternativă spre Cheile Turzii

- Publicitate -

Acestea se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic

Consiliul Județean Cluj a demarat pe drumul județean 103G, pe sectorul cuprins între localitatea Tureni și intersecția cu drumul județean 107L (podul peste autostrada A3), o serie de lucrări de întreținere ce se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Scopul acestor lucrări este de a asigura cele mai bune condiții de circulație pe această rută alternativă spre obiectivul turistic Cheile Turzii. Avantajele sunt multiple, această rută permite evitarea drumului național 1 și a traficului rutier din municipiul Turda”.

În această fază se execută, concomitent, mai multe tipuri de lucrări constând în reparații la calea de rulare, plombări, burdușiri, realizarea de șanțuri, aducerea la profil a acostamentelor, realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare, în anumite zone, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea turnării stratului de asfalt.
Pentru completa finalizare a investiției vor mai fi executate lucrări de completare a acostamentelor cu piatră spartă, precum și marcaje rutiere.

Biroul de presă
13 noiembrie 2020

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii