web analytics
Home Stiri din Cluj A fost nevoie de un deputat de Cluj ca să scoată la...

A fost nevoie de un deputat de Cluj ca să scoată la iveală jegurile de la București

- Publicitate -

Spitalul Floreasca, probabil cel mai bun spital de urgență din București – o pacientă care suferea de cancer a fost ARSĂ pe masa de operație, de către o echipă de retardați care au folosit electrocauterul când nu trebuia.

S-a întâmplat duminică, 22 decembrie, însă rahatul a ieșit la iveală doar după ce Emanuel Ungureanu, deputat de Cluj, a făcut publică informația, asta deși Bucureștiul are un număr considerabil de senatori și deputați, chiar și consilieri locali și generali, care ar trebui să vegheze la bunul mers al lucrurilor.

PACIENTĂ INCENDIATĂ PE MASA DE OPERAȚIE LA SPITALUL FLOREASCA DIN BUCUREȘTI!

“Am văzut cum pacienta de pe masa de operație a luat foc”

Beuran, fostul consilier prezidențial al lui Iliescu a dat foc unei paciente în sala de operație! Update, deși protocolul operator semnat de Beuran îl indică pe acesta ca fiind în sală la momentul incendierii pacientei, acesta a declarat presei că nu se afla în sală.
Dacă este adevărat ce susține verbal Beuran înseamnă că acesta ar fi comis fals și uz de fals susținând că a fost în sala de operație când de fapt nu a fost!

Parchetul se va pronunța în acest caz după ce voi depune o sesizare penală pentru elucidarea modului în care a decurs tragedia).

Chirurgul Beuran, 66 de ani, un pesedist plagiator de renume, capul Umefistanului, ar fi fost în sala unde a luat foc o pacientă pe care a operat-o în data de 22 decembrie!

Iată cum descriu 2 brancardieri că s-ar fi întâmplat nenorocirea:

Brancardier 1

“Când m-am întors în Blocul Operator am simțit un miros puternic de fum și am verificat de unde provine, observând că focul provine din Sala 1.

Intrând în sala 1 am văzut multă apă pe podea și toata lumea prezentă speriată, iar pacienta care se afla pe masa de operații fumega.

S-au făcut manevrele necesare unui astfel de incident, urmând ca apoi să transport pacienta în Sala 2, conform indicației medicului după care am transportat-o în ATI Poli 2.”

Brancardier 2

“Mă aflam pe holul blocului operator auzind țipete și gălăgie,îndreptându-mă către Sala 1 m-am întâlnit cu îngrijitoarea blocului operator care avea o galeata de apă în mână, i-am luat galeata ducându-mă în sală, ajunsă acolo era mult fum și foc, domnul doctor speriat s-a aplecat peste pacientă care era în flăcări. Am aruncat apa stingând focul. Am mutat pacientul in sala 2 la solicitarea medicului.”

Acest incident se pare că a fost inițial mușamalizat de către Direcția de Sănătate Publică București unde Pintea a numit-o ca director executiv pe Cristina Pelin, filieră PSD.

Absolut scandalos, Inspecția Sanitară de Stat care a fost trimisă în cele din urmă să cerceteze cazul, NU I-A LUAT NICIO DECLARAȚIE CHIRURGULUI BEURAN cel care a fost mâna 1 pentru această intervenție chirurgicală.

Nici ceilalți 2 medici care au fost în sală la momentul tragediei nu au fost audiați.

Se încearcă, se pare, ca de obicei, găsirea unor vinovați din rândul personalului auxiliar.”, a scris Ungureanu pe rețelele de socializare – în 28 octombrie, adică la 6 zile după incident.

Probabil că, dacă deputatul de Cluj nu scotea la lumină acest caz de incompetență medicală, nu se afla niciodată ce s-a întâmplat … pentru că, după cum se știe, corb la corb nu scoate ochiul.

Între timp, pacienta a murit … plătește cineva pentru incompetența ucigașă? 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii