web analytics
Home Stiri din Cluj 2 magistrați clujeni pentru șefia DIICOT și DNA

2 magistrați clujeni pentru șefia DIICOT și DNA

- Publicitate -

În contextul declanșării procedurii de recrutare pentru noii procurori șefi ai DNA, respectiv DIICOT, doi magistrați clujeni s-au înscris pentru aceste concursuri.

„Crin Nicu Bologa (candidează la șefia DIICOT) a deţinut funcţia de prim-pricuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. Potrivit declaraţiei sale de avere, procurorul are 7 terenuri în Sălaj. Cluj-Napoca şi Constanţa. În Cluj-Napoca sunt 2 apartamente şi în Zalău o casă de locuit. Bologa are un autoturism Audi A3 şi un BMW X3. De asemenea, acesta are şi un credit de 60.000 de lei, scadent în 2021. Procurorul are două conturi în valoare de 6.916 lei, respectiv 80.277 lei. Crin Bologa a obţinut de la parchetul din Sălaj, un venit anual de 212.999 lei. Soţia sa, care lucrează la Serviciul de Probaţiune, avea un venit anual de 54.327 lei. Veniturile din chirii au fost de peste 5.000 euro.”, scrie Gazeta de Cluj.

Al doilea magistrat, înscris de această dată pentru șefia DNA, este Laura Oprean.

Aceasta a fost procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj şi a activat în cadrul DNA Cluj ca procuror, iar ulterior ca procuror şef serviciu.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii