fbpx
HomeStiri din AlbaElena Danciu a dispărut ... ați văzut-o?
spot_img
spot_img

Elena Danciu a dispărut … ați văzut-o?

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Poliţiştii din Alba caută o minoră, pe nume Elena Danciu, care a plecat dintr-o casă de tip familial din Alba Iulia şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați de către reprezentantul unei case de tip familial pentru minori, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 27 aprilie a.c., DANCIU ELENA, de 15 ani, a plecat din casă şi nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei : înălţime 1,65 m, greutate 45- 50 kg, faţă ovală, păr brunet, de lungime medie, ten măsliniu, ochi căpriu.

La data plecării, aceasta purta pantaloni negri, geacă albastră, bluză albă, iar în picioare avea încălţăminte sport neagră.
Încă de la momentul dispariţiei, au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, fiind dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: