fbpx
HomeStiri din AlbaEa este Cezara - locuiește în Anglia și își caută familia naturală...
spot_img
spot_img

Ea este Cezara – locuiește în Anglia și își caută familia naturală – haideți să o ajutăm!

spot_img
- Publicitate -
spot_img

O tânără care locuiește în Anglia și care a fost adoptată dintr-o casă de copii din județul Alba s-a adresat presei locale pentru a-și căuta familia naturală.

”Încerc să iau legătura cu părinții mei naturali, pentru că am fost adoptată din România în 1990. Așa am ajuns în Anglia, la vârsta de 3 ani, după ce am stat într-un orfelinat din Alba”, ne-a scris tânăra Cezara Glynn. Ea spune că a știut întotdeauna că a fost adoptată, iar părinții care au crescut-o i-au spus că poate merge oricând în România, să afle mai multe despre originile ei, însă până acum nu a vrut, de teamă să nu-i supere – scrie ziarulunirea.ro

Din documentele prezentate de ziarul albaiulian rezultă că tânăra s-a născut la Spitalul din Cugir, în data de 9 martie 1987 și a fost înregistrată cu numele Georgescu Alexandrina Cezara. Mama ei, care la acea vreme avea doar 17 ani și era elevă la Liceul Industrial din oraș, a fost transferată la Spitalul Județean din Alba Iulia, din cauza unor complicații post-natale. Autoritățile au considerat că ea nu are posibilitatea să-și îngrijească fetița, astfel că micuța Cezara a fost trimisă în orfelinatul din Alba Iulia.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: