fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiZeci de mii de vizualizări pentru piesa „Scoală, Iancule, din morți” interpretată...
spot_img
spot_img

Zeci de mii de vizualizări pentru piesa „Scoală, Iancule, din morți” interpretată de Florin Rupa

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Unul dintre cei mai buni artiști de pe piața de muzică populară din Câmpia Turzii, Florin Rupa, se bucură de un mare succes, iar piesele sale sunt în topul vizualizărilor pe rețelele de socializare.

Având în vedere că se apropie Ziua Unirii Principatelor, am vrut să analizăm activitatea pieselor cu caracter patriotic cântate de Rupa, astfel am accesat piesa „Scoală, Iancule, din morți!” pe care Florin Rupa a lansat-o în 28 septembrie 2016.

Piesa, cu amplă conotație patriotică, a ajuns la 26.000 de vizualizări pe youtube, fiind extrem de apreciată și ascultată, în special de românii care-și iubesc țara mai presus de orice.

„Mereu am avut o afinitate pentru Avram Iancu, Crăișorul Munților, iar în momentul în care lucram la piesă aveam în suflet întreaga mișcare patriotică română de la 1848 precum și impactul pe care acțiunile marelui erou național le-a avut asupra destinului poporului meu”, spune Florin Rupa pentru RefleqtMedia

Avand in vedere notorietatea de care se bucura Florin Rupa si succesul in realizarea evenimentelor de entertaiment si a show-urilor de calitate, este o oportunitate pentru toti cei care vor sa aiba garanția unei petreceri de zile mari.
Poti sa te convingi de acest aspect.

Detalii impresariat la numărul de telefon: 0755 833 897

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: