fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiViziune și strategie: Primăria Câmpia Turzii a cheltuit peste 6000 de lei...
spot_img
spot_img

Viziune și strategie: Primăria Câmpia Turzii a cheltuit peste 6000 de lei pentru un turneu de volei, dar n-are bani pentru sport

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Turneul de promovare organizat în acest weekend de CSM Câmpia Turzii, în parteneriat cu Primăria Câmpia Turzii costă bugetul local aproximativ 6000 de lei, asta în condițiile în care se știe clar faptul că voleibaliștii de la CSM nu au nicio șansă la promovare.

Nu există bani pentru susținerea echipei în Divizia Națională, dar cu toate astea, administrația locală și șefii clubului sportiv s-au încăpățânat să ajungă la turneul de promovare și să organizeze turneul de promovare.

6000 de lei cheltuiți pentru a amenaja Sala Sporturilor „Ioan Stanatiev” astfel încât să poată găzdui evenimentul, în condițiile în care pe legea 350/2005 privind finanțările nerambursabile s-au alocat 20.000 de lei pentru activități sportive și în condițiile în care voleibaliștii de la CSM n-au mai fost plătiți de mult timp, făcând performanță pe burta goală.

„Vom găsi soluții să finanțăm sportul local fără să depindem de legea 350/2005”, spunea Dorin Lojigan într-o ședință de consiliu local.

Soluțiile nu numai că n-au fost găsite până acum, însă având în vedere faptul că pentru finanțările pe legea 350/2005 s-au alocat deja bani pentru sport, slabe sunt șansele ca autoritățile locale să găsească o chichiță administrativă pentru a da alți bani pentru sport.

În tot acest haos și harababură, s-au cheltuit 30.000 de EURO pentru organizarea unui festival al peștelui, ale cărui detalii nasoale și la limita legii le veți afla în curând.

Deci, într-un singur week-end, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a spart peste 1,3 MILIARDE DE LEI VECHI pe două evenimente care nu aduc niciun beneficiu economic orașului, dar mai mult, nu contribuie la dezvoltarea societății. Cu 1,3 miliarde de lei vechi se susținea activitatea CSM Câmpia Turzii un an, cu grupe de copii și juniori și se dădea posibilitatea tinerilor să practice un sport, în loc să stea praf și pulbere drogați prin scări de blocuri.

Asta este administrația „pane et circum” pe care ne-o propune Lojigan și cumetrii lui.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: