fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiViorel Crișan: „Sa ne bucuram de aceasta sansa!”
spot_img
spot_img

Viorel Crișan: „Sa ne bucuram de aceasta sansa!”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

In contextul unor luari de pozitii vizavi de rezultatele sportivilor CSM Campia Turzii si dificultatile financiare ale clubului, in calitate de presedinte al acestei asociatii doresc sa fac unele precizari. Tin sa spun de la bun inceput ca nu mi-au placut niciodata iesirile in presa legate de problemele pe care le intampinam. Am ales de fiecare data sa gasesc rezolvarea lor si nu vaicareala.

Probleme cu finantarea au existat mereu in ultimii ani. Indiferent de cum s-a numit primarul, indiferent de cine detinea majoritatea in Consiliul Local, lucrurile s-au blocat undeva in hatisurile legislative. Am tinut tot timpul CSM Campia Turzii departe de luptele politice si chiar daca eram asociati cu unii sau cu altii, timpul a demonstrat ca am colaborat in folosul sportului cu toti cei care s-au perindat pe la conducerea municipiului.

Rezultatele din acest an ne bucura si vom onora asa cum se cuvine provocarea unui turneu final precum cel din 18-20 mai. Dar sa folosim acest moment de bucurie pentru a ataca primarul cred ca este prea mult. Nu imi permit sa judec pe nimeni, dar mie nu mi s-a cerut niciun punct de vedere. As fi spus ca Dorin Lojigan este unul dintre cei care au facut posibile aceste rezultate. Chiar daca problema finantarii a ramas, am avut numeroase discutii si nu ne dorim rezolvarea ei pentru moment. Clubul are nevoie de continuitate si, asigurarea unui buget pana la finalul anului, dupa care iar o sincopa de trei sau patru luni nu ar duce la nimic. Astfel, ne dorim o finantare a anului competitional si sunt convins ca s-a gasit solutia.

Mi se va spune probabil ca sunt prietenul primarului si asta e motivul acestor randuri. Recunosc, suntem prieteni, asa cum avem prieteni peste tot, in orice partid, prieteni ai sportului si ai CSM Campia Turzii. Primarul a adunat la aceiasi masa oameni de afaceri cu diverse inclinatii politice si i-a convins sa sustina performanta. Apoi ni s-au alaturat si alti oameni potenti financiar sau chiar oameni de presa care sustin de ani buni sportul local. Tuturor le multumim si ii asteptam la sala timp de trei zile: 18, 19 si 20 mai. Promovarea va aduce langa noi si mai multa lume, dar chiar si aceasta simpla calificare la Turneul Final este deja o mare reusita a CSM si a Campiei Turzii.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: