fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiUSR Campia Turzii isi tine oamenii "la secret"
spot_img
spot_img

USR Campia Turzii isi tine oamenii “la secret”

spot_img
- Publicitate -
spot_img

In urma cu doua zile, biroul de presa al USR CLUJ anunta organizarea alegerilor pentru primul birou politic local al USR Campia Turzii.

“Stimați jurnaliști,

Vă anunțăm convocarea primei Adunări Generale a Filialei Locale USR Câmpia Turzii, sâmbătă, 22 septembrie 2018, în vederea alegerii componenței organelor de conducere, arbitraj și control ale filialei locale. Anunțul privind rezultatul alegerilor va fi făcut public la ora 15:30, la Hotel Andrei, Strada Laminoriştilor 202”, transmitea USR Cluj.

Ei bine, desi alegerile s-au tinut ieri, nici pana astazi nu s-a mai revenit cu un comunicat de presa in care sa se precizeze componenta Biroului Politic Local.

Nu e prima data cand USR CAMPIA TURZII isi tine oamenii la secret. RefleqtMedia a incercat sa poarte o discutie prin Messenger cu administratorii contului USR Campia Turzii, dar acestia au adoptat pozitia strutului, tinand informatiile doar pentru ei.

Astfel de metode subrezesc credibilitatea partidelor, mai ales daca acestea sunt mici si la inceput de activitate politica.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: