fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiTotul pentru dezvoltare - unii angajați ai Primăriei Câmpia Turzii vor munci...
spot_img
spot_img

Totul pentru dezvoltare – unii angajați ai Primăriei Câmpia Turzii vor munci în ziua de 30 aprilie – 15 milioane de euro sunt în joc

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Anunțul a fost făcut în exclusivitate pentru RefleqtMedia, chiar de primarul municipiului, Dorin Lojigan.

„Deși ziua de 30 aprilie este considerată zi liberă, angajații cu atribuții în implementarea de fonduri europene vor veni la muncă, pentru că ziua de luni este prima zi de depunere a proiectelor aferente axei 13 de fonduri europene. Este vorba despre 3 proiecte în valoare totală de 15 milioane de euro.

Este imperios necesar să le depunem luni, în contextul în care finanțarea proiectelor va fi realizată pe principiul primul venit – primul servit.”, a declarat Dorin Lojigan.

Astfel, prin Hotărârea de Guvern nr. 207/2018 privind declararea zilei de 30 aprilie ca zi liberă, Guvernul Dăncilă, în intenția lui populistă, nu a făcut decât să pună piedici administrațiilor publice locale, demonstrând clar că nu a discutat cu primarii și nici cu reprezentanții Ministerului Fondurilor Europene, privind deschiderea axei 13.

Cazul de la Câmpia Turzii nu este singular – la fel, primarul municipiului Dej, Costan MORAR, a declarat pentru RefleqtMedia faptul că va proceda similar cu omologul său din Câmpia Turzii.

„Trebuie să ne facem treaba și să depunem proiecte. Angajații angrenați în această problemă vor veni la lucru, urmând a primi o zi liberă când doresc”, a spus MORAR.

Determinarea și abnegația de care dau dovadă angajații sistemului bugetar implicați în atragerea fondurilor europene nu face decât să ne stârnească admirația!

Felicitări!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: