web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Tehnica Bowen - o soluție EFICIENTĂ pentru sănătatea ta

Tehnica Bowen – o soluție EFICIENTĂ pentru sănătatea ta

- Publicitate -

Din seria, de la Bowen adunate nu pot sa nu va spun despre o fosta pacienta de a mea care a venit la Bowen acum cam 1 an și jumătate. Avea “umăr înghețat”, practic mâna era blocata, avea dureri foarte mari, care duceau la insomnii și la o stare generală proasta. A citit despre Bowen, și și-a spus, de ce nu? Încercase tot ce aflase înainte, infiltratii, kinetoterapie, balneo, medicamente, dar starea ei era în continuare proasta. Am început sa lucram. Cu pauze între sesiuni. Pot sa că zic ca nu a mai primit Bowen de 3 luni și azi când ne am văzut….. Era fericita, a uitat de dureri, și a ridicat mâinile sus (gest care înainte era imposibil). Asta înseamnă pentru mine Bucurie. Ce sa fie mai frumos decât sa fiu oprita pe stradă pentru a vedea roadele muncii mele. Mulțumesc Mona, pentru încrede și răbdare. 😁❤️

Exista trei mari avantaje ale Tehnicii Bowen, ❤ comparativ cu toate celelalte metode de tratament:

1. Tehnica Bowen nu poate face nici un rau. Nu are contraindicatii.

2.Terapeutul nu isi impune vointa asupra corpului pacientului. Nu exista manipulari in forta, intinderi puternice sau actiuni asupra tesuturilor de profunzime. Ca terapeuti ai Tehnicii Bowen noi nu facem decat sa ii cerem corpului pacientului sa inceapa pasii necesari pentru autovindecare in ritmul si limitele sale.

3. Efortul si implicarea terapeutului sunt minime in comparatie cu rezultatele finale. Aceasta este singura metoda terapeutica din lume in care terapeutul poate trata pana la aproximativ sase pacienti in acelasi timp, cu minim de efort si maxim de rezultate imediate pentru toti.”
*✿.(.^.)*•.¸¸.•*`*•. ღ ❤ Daca sufletul va spune ca Terapia Bowen ❤ este ceea ce cautati, atunci ascultati-l.

Bowen va va schimba si vindeca viata. Acordati-i o sansa pentru a va putea fi de ajutor!

Programari la Cabinet Terapeut Bowen Diana Nemeș. 0787803399

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -