web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Târgul Săptămânal de miercuri, de la Câmpia Turzii, va fi restricționat din...

Târgul Săptămânal de miercuri, de la Câmpia Turzii, va fi restricționat din cauza Covid-19

- Publicitate -

🔴Începând de astăzi, 8 martie 2020, sunt interzise manifestările publice sau private, în spații deschise sau închise, cu un număr de participanți mai mare de 1000 de persoane.

🔴Această măsură este obligatorie, la nivel național, pentru toți agenții publici și privați și nu este supusă negocierii, excepțiilor, neputând fi amânată.

🔴De asemenea, evenimentele la care este estimată participarea unui număr mai mic de persoane pot fi organizate doar după obținerea aprobării de la Direcțiile de Sănătate Publice locale.

🔴Acceptul sau refuzul organizării va fi transmis în baza unei analize care ține cont de natura evenimentului, grupa de vârstă a participanților, modalitatea în care participanții ajung la eveniment și durata deplasării către eveniment, dacă există posibilitatea ca la eveniment să participe persoane pentru care există posibilitatea să fi fost în zone de risc sau să fi intrat în contact cu persoane contaminate.

🔴Această decizie este valabilă până la data de 31 martie 2020 pe întreg teritoriul național al României și există posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației.
De asemenea, în aceeași perioadă, nu vor mai fi organizate stagii de practică în spitale pentru studenții la medicină și farmacie, cu excepția situațiilor de voluntariat în sprijinul medicilor.

🔴Deciziile de mai sus vor afecta și târgul săptămânal de miercuri, din Câmpia Turzii, unde participă peste 2500 de oameni, de fiecare dată.

Fiind vorba despre o manifestare publică, de mare amploare, măsurile impuse de autoritățile centrale vizează și acest târg.

Aceleași restricții se aplică manifestărilor sportive, cum ar fi meciurile formației CSM Câmpia Turzii, a AHC Potaissa Turda, dar și Sfânta Liturghie de la Catedrala Mitropolitană din Cluj Napoca.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii