web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Târgul săptămânal de miercuri de la Câmpia Turzii se închide, până la...

Târgul săptămânal de miercuri de la Câmpia Turzii se închide, până la sfârșitul lunii martie

- Publicitate -

 

La inițiativa primarului, Dorin Nicolae LOJIGAN, Comitelul Local pentru Situații de Urgență din Municipiul Câmpia Turzii s-a întâlnit astăzi, în ședință extraordinară.

Subiectele dezbătute au fost legate de hotărârile Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României.

Astfel, pentru a preveni o eventuală răspândire a virusului COVID-19, Comitelul Local pentru Situații de Urgență a hotărât suspendarea activității Târgului săptămânal de miercuri, până în data de 30.03.2020.

Decizia CLSU vine în concordanță cu prvederile din Hotărârile cu numărul 6 și 7 ale Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase de pe teritoriul României, prin care reuniunile publice sau private, organizate în aer liber sau în spațiu închis, la care participă mai mult de 1000 de persoane sunt interzise.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii își exprimă preocuparea față de situația epidemiologică actuală și având în vedere numărul mare de persoane, precum și de persoane în vârstă, care participă la Târg, în fiecare săptămână, oportunitatea suspendării activității acestuia este indiscutabilă.

„Cu toate că la nivelul municipiului nostru nu avem niciun caz de infecție cu acest virus, politica noastră se axează pe ideea că este mai bine să previi decât să combați. Înțelegem situația creată și neplăcerile produse, însă avem de-a face cu o situație ieșită din comun, care poate deveni critică dacă nu aplicăm aceste măsuri. Tocmai de aceea îi rog pe cetățenii noștri să înțeleagă, să se ralieze politicii noastre și să contribuie, la rândul lor, la politica preventivă a Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.”, declară Dorin Nicolae Lojigan, președintele Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii