fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiTania Drevar: Dărnicia nu constă în a dărui mult, ci a dărui...
spot_img
spot_img

Tania Drevar: Dărnicia nu constă în a dărui mult, ci a dărui la timp

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Asistenta de ambulanță din Câmpia Turzii, Tania Drevar, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

 

Proaspăt întoarsă din Austria, femeia le-a mulțumit tuturor acelora care au ales să o susțină material și moral în lupta sa împotriva bolii care încă o amenință.

 

„Salutare prieteni de pretutindeni!

O zi bună începe cu un zâmbet. Un cuvânt frumos valorează cât un răsărit de soare. Am ajuns în România. Mi s-au făcut analize care constă în P.C.T.și un R.M.N.și recitirea biopsiei. În termen de trei zile mă programează pentru a doua operație la Viena la Clinica AKH. Vă mulțumesc din tot sufletul și din toată inima mea pentru donații, gânduri bune, susținere și pentru grija voastră. Grija este cea mai frumoasă formă a iubirii. Dărnicia nu constă în a da mult ci în a da la timp. Să ne păstrăm optimismul să lucrăm la visele noastre și să le facem să devină realitate. Să nu ne uităm după ce este frumos în lume, ci mai degrabă să căutăm ceea ce face lumea noastră mai frumoasă. Când te ridici toți află cine ești. când cazi afli cine îți sunt prietenii. Voi sunteți prietenii mei mi-ați arătat și chiar simt asta. Oriunde v-ați afla nu uitați voi sunteți în inima mea. Inima mea este perfectă pentru că în ea vă aflați voi dragii mei. Fericirea vine din ceea ce visăm, din oamenii pe care îi iubim, din gândurile care le avem. Tot ce este frumos și valoros vine din inimă. Să aveți zile cu mult soare și pace în suflete. Vacanță plăcută și concedii plăcute pe gustul fiecăruia. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și nu uitați sunteți speciali ! Cu deosebit respect Tania Drevar”, a scris asistenta pe rețelele de socializare.

 

Ca urmare a apelurilor lansate pe rețelele de socializare și în mass-media, mulți oameni s-au mobilizat și au adunat bani pe care i-au donat pentru Tania Drevar, pentru ca aceasta să-i folosească la tratament.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: