fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiSondaj RefleqtMedia - Cota lui Dorin Lojigan crește față de alegerile din...
spot_img
spot_img

Sondaj RefleqtMedia – Cota lui Dorin Lojigan crește față de alegerile din 2016

spot_img
- Publicitate -
spot_img

După două zile de votare, am închis sondajul intitulat „Câmpia Turzii, după un an și jumătate de liberalism”, iar concluziile sondajului sunt uimitoare.

Am avut un total de 177 de răspunsuri valabile, dintre care peste 98% au fost din Câmpia Turzii.

Am dorit să testăm încrederea populației în primar, iar rezultatele la întrebarea: Câtă încredere aveți în primarul municipiului Câmpia Turzii? sunt: „Foarte multă” – 72 de răspunsuri; „Multă” – 36 de răspunsuri, „Puțină” – 28 de răspunsuri, „Foarte puțină” – 41 de răspunsuri, adică 61% dintre respondenți au încredere multă și foarte multă în primarul lor.

La întrebarea: „Câtă încredere aveți în Consiliul Local?”, din cei 177 de respondenți, 100 au declarat că au puțină și foarte puțină încredere și doar 77 au încredere multă și foarte multă.

De departe, cel mai „nedemn de încredere” este Spitalul Municipal. Astfel, la întrebarea „Câtă încredere aveți în Spitalul Municipal Câmpia Turzii”, 58 de cetățeni au declarat că au foarte puțină încredere, 54 au declarat că au puțină încredere, 42 au multă încredere și 23 de oameni au foarte multă încredere.

În fine, am ajuns la partea interesantă – la întrebarea „Dacă duminică ar avea loc alegeri locale, pe care dintre următorii i-ați alege pentru funcția de primar?”, Dorin Lojigan este lider absolut cu 90 de voturi, urmat de Petre Pop cu 17 voturi și Horațiu Hatos (revelația sondajului) cu 16 voturi.

În ceea ce privește alegerile pentru Consiliul Local – PNL a strâns 94 de voturi, urmat de „Candidat independent” cu 32 de voturi și PSD cu 30 de voturi.

Din totalul persoanelor care au răspuns, 115 sunt bărbați, iar 62 sunt femei. Media de vârstă a celor care au răspuns este de 38 de ani și 6 luni.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: