web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Sicrie pe roți - ambulanțele din Câmpia Turzii sunt vechi și depășite...

Sicrie pe roți – ambulanțele din Câmpia Turzii sunt vechi și depășite tehnic – SAJ TREBUIE SĂ RESPECTE LEGEA

- Publicitate -

În luna decembrie a acestui an, Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj va primi din partea Ministerului Sănătății 12 ambulanțe de tip B1 și B2 nou-nouțe.

În acest sens, RefleqtMedia.ro a remis o solicitare către Serviciul de Ambulanță pentru a afla care este starea tehnică a celor două autospeciale care deservesc Municipiul Câmpia Turzii.

Ne referim la ambulanțele înmatriculate CJ-22-EMU și CJ-13-EMU.

Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj mai are termen până marți să ne dea răspuns la solicitare, însă bănuielile noastre – dacă se vor adeveri – sunt cu adevărat grave.

Vorbim despre autospeciale cu peste 10 ani de vechime, cu sute de mii de kilometri efectuați care, în orice țară europeană, ar trebui să fie casate și înlocuite cu unele capabile să efectueze misiunile pentru care au fost achiziționate.

SAJ Cluj ESTE OBLIGATĂ, din punct de vedere moral, dar și al eficienței serviciilor oferite, să pună cel puțin câte o autospecială nouă la dispoziția Municipiului Câmpia Turzii, DAR ȘI UNA LA DISPOZIȚIA TURZII, din raționamente despre care vom vorbi într-un articol ulterior.

Nu este normal ca 70.000 de oameni să se bazeze pe două autospeciale care nu mai corespund din punct de vedere tehnic, iar sursele noastre ne spun că primarul de la Câmpia Turzii – Dorin Lojigan – a depus multe diligențe către șeful SAJ Cluj, astfel încât una dintre ambulanțele noi să ajungă la Spitalul „Dr. Cornel Igna”.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii