web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Si-a rupt masina intr-o lucrare de mantuiala

Si-a rupt masina intr-o lucrare de mantuiala

- Publicitate -

Pentru cine nu s-a convins ca Hidroconstructia si TCI Cluj fac lucrari in bataie de joc, va prezentam patania unui ghirisean.

Ieri dimineata, pe strada Parcului, langa Liceul Teoretic Pavel Dan din Campia Turzii, un sofer a intrat cu masina in pamant, dupa ce asfaltul s-a surpat sub masina lui.

“… am avut azi o mica pățanie, mergeam pe strada din lateral liceului Pavel Dan și dintr-o data sa surpat pământul cu tot cu mașina și am căzut cu fata într-un crater în urma lucrărilor făcute aiurea pe strada, am rămas cu ceva avarii în urma incidentului, cum ar fi cauciuc nou nouț picat în 2 locuri, janta și capac îndoite, spoiler crăpat și zgâriat, pragul stânga îndoit în vreo 3 locuri, “, ne-a transmis cititorul.

Lucrarile carora i-a cazut prada cititorul nostru fac parte din Contractul de Lucrari adjudecate de Hidroconstructia si TCI Cluj si dupa cum se vede, stratul de balast a fost pus de mantuiala, fara o tasare eficienta, fapt care a dus la crearea craterului.

Nici Primaria Campia Turzii si nici Compania de Apa Aries nu au nicio vina in acest incident, INSA acesta le poate demonstra celor doua institutii “buna credinta” a constructorilor.

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii