web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii SCRISOARE DE MULȚUMIRE ADRESATĂ SPONSORILOR ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2018

SCRISOARE DE MULȚUMIRE ADRESATĂ SPONSORILOR ZILELOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII 2018

- Publicitate -

Ultimii doi ani au prilejuit o adevărată emulație a mediului de afaceri din orașul nostru în jurul evenimentelor și activităților administrației publice locale.

De la sprijinirea echipelor sportive ale orașului nostru, a elitelor educației, la participarea la forumuri economice și susținerea financiară a evenimentelor cultural-recreative organizate de Primărie, mediul de afaceri din Câmpia Turzii s-a solidarizat și a contribuit așa încât să ne faciliteze activitatea și să reducă impactul economic asupra bugetului local de venituri și cheltuieli.

În ceea ce privește evenimentele culturale, Zilele Municipiului Câmpia Turzii ies în evidență datorită aportului mare de sponsorizări oferite cu această ocazie.

Practic, o jumătate din bugetul total al evenimentului a fost acoperit prin contribuția agenților economici și al antreprenorilor din municipiul nostru.

Câmpia Turzii a devenit o echipă, în care unitatea și solidaritatea se adună în jurul proiectelor comune, al beneficiilor și al obiectivelor dedicate comunității.

În calitate de primar al municipiului Câmpia Turzii aduc cele mai sincere mulțumiri tuturor sponsorilor care au contribuit la reușita ediției din acest an a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii – „Împreună în anul Centenarului Marii Uniri” și a Festivalului “Flori de pe Arieș”, ediția a XIII-a.

În cele patru zile de evenimente, am avut peste 20.000 de oameni care au fost prezenți în Parcul Municipal, pentru a fi alături de noi și a se bucura de surprizele pregătite de administrația locală a municipiului nostru, cu sprijinul mediului de afaceri, fapt care mă face mândru, fericit și recunoscător!

Cu deosebită considerație și mulțumiri,

Dorin Nicolae LOJIGAN,
Primarul Municipiului Câmpia Turzii

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii