fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiSă dai lecții de antreprenoriat și să fii trimis în judecată pentru...
spot_img
spot_img

Să dai lecții de antreprenoriat și să fii trimis în judecată pentru evaziune fiscală – asta înseamnă să fii penibil

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Vorbim, desigur, despre patronul „Arhivatorului”, Florinel Cuc, cel care conform gazetadecluj.ro a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală.

Dosarul în care Cuc, alături de soția și cumnata sa, sunt judecați pentru evaziune fiscală are numărul 31/117/2018 și este în lucru la Tribunalul Cluj.

Nu demult, la aniversarea a doi ani de „Arhivatorul”, Florinel Cuc dădea lecții de antreprenoriat și prezenta citate din Nick Vujcic – arătând audienței cât de mult a învățat el și cât de schimbat este ca om.

În tentativele sale de a-și aroga o imagine de „om spălat”, Florin Cuc s-a implicat activ în mai multe proiecte ale Rotary.

Noile informații par să infirme schimbarea la față a lui Cuc.

Defapt, în cercurile oamenilor de afaceri din Câmpia Turzii și nu numai, Florin Cuc este văzut ca un personaj controversat, cu care puțini dintre omologii săi mai au curajul de a încheia protocoale de afaceri.

Rămâne de văzut dacă trimiterea sa în judecată va afecta intenția firmei Arhivatorul de a evolua într-un an cât alții în șapte!

RefleqtMedia a încercat să solicite o opinie a lui Cuc, însă acesta nu a fost de găsit la telefon!

Facem mențiunea că Traian Florinel Cuc mai este implicat într-un litigiu, la Judecătoria Turda, în care se „ceartă” cu firma Agroliv.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: