fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiRUȘINE ! În anul Centenarului, la Câmpia Turzii, eroii sunt tratați cu...
spot_img
spot_img

RUȘINE ! În anul Centenarului, la Câmpia Turzii, eroii sunt tratați cu nepăsare !

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Ceea ce nu multă lume conștientizează, când vine vorba despre eroii care îngrașă holdele, este faptul că ei nu s-au dus la moarte nici pentru că le-a cerut cineva și nici pentru că era la modă.

Ei s-au dus la moarte, tineri fiind, pentru că așa trebuia, pentru că țara era cotropită, iar piepturile lor dezvelite erau singurul scut împotriva furiei roșii.

Aceste lucruri sunt, ușor, trecute cu vederea de către autoritățile din Câmpia Turzii și astfel s-a ajuns la situația în care de pe monumentul eroilor din cimitirul cu același nume cad plăcuțele de marmură neagră, iar textul a devenit ilizibil.

Nu mai vorbim despre bălăriile care cresc nestingherite peste rămășițele celor care, odată cu moartea lor și-au pierdut și identitatea, devenind „Erou necunoscut”.

Este o bătaie de joc constantă, la care participă Baza 71 Aeriană, Protopopiatul Ortodox Turda și Primăria Câmpia Turzii – niciuna dintre aceste trei entități nealocând fonduri sau resurse pentru reabilitarea monumentului și pentru îngrijirea cimitirului eroilor.

Avem bani să facem festivaluri de prins pește, avem bani să facem parade militare scumpe, avem bani să poleim bisericile, dar pentru memoria eroilor nu avem nici bani și nici bun simț!

HALAL ORAȘ! HALAL ADMINISTRAȚIE! HALAL BISERICĂ! HALAL ARMATĂ!

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: