web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Proiectul de 7 milioane de euro a lui Lojigan va pune Câmpia...

Proiectul de 7 milioane de euro a lui Lojigan va pune Câmpia Turzii pe harta ihtiologiei, dacă va fi finanțat

- Publicitate -

Ieri seară, primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a prezentat un clip cu proiectul în valoare de 7 milioane de euro pe care îl are în vedere pentru Complexul de Agrement „La Trei Lacuri” din municipiu.

Aflat în fază de selecție, proiectul gândit și depus de Primăria Câmpia Turzii are în vedere unirea celor trei lacuri și amenajarea de două poduri, unul supra teran și unul subacvatic, prin care turiștii să poată admira frumusețea vieții subacvatice.

Totodată, vor fi amenajate locuri de joacă pentru copii, un muzeu de ihtiologie, un punct panoramic, un restaurant și o esplanadă de relaxare.

„Acesta ne dorim a fi Complexul de Agrement “La trei lacuri” Câmpia Turzii, proiect în valoare de 7.000.000 euro, depus pentru finanțare din fonduri europene în luna mai a acestui an. Aceasta reprezintă o parte din viziunea mea și a echipei pe care o coordonez, cu privire la dezvoltarea pe termen mediu si lung a municipiului nostru.”, a declarat Dorin Lojigan.

Dacă va fi acceptat la finanțare, proiectul va fi implementat, cel mai probabil până în 2020, astfel că ediția 2020 a Festivalului Peștelui va marca inaugurarea noului complex „La Trei Lacuri”.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -