web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Primarul din Câmpia Turzii este atacat din toate părțile - vezi ce...

Primarul din Câmpia Turzii este atacat din toate părțile – vezi ce a pățit

- Publicitate -

Astăzi se pare că a fost ziua atacurilor îndreptate către primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Astfel, după ce Primăria Câmpia Turzii a remis un comunicat de presă privind finanțarea de 1,8 milioane de lei accesată de municipalitate pentru înființarea unei creșe, consilierul local PSD, Monica Uiorean, l-a numit pe Lojigan „plagiator”.

„Nu pot rămâne pasivă!… Cetățenii din Câmpia Turzii trebuie să cunoască adevărul, trebuie să fie informati corect. În mandatul trecut am făcut parte din echipa social democrată care a initiat si aprobat proiectul ,,Etajare imobil „Grădinița Pinocchio”, str. Retezatului nr.8, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj, în vederea înființării unei creșe pentru copii.” Un proiect 100% inițiativa noastră. Nu este corect domnule primar să te lauzi cu un proiect făcut de alții, fiinațat de un guvern PSD, fără să spui când s-a făcut proiectul și mai ales cine l-a făcut. Să-l prezinți ca pe o proprie realizare si să ți-l asumi fără a aminti aceste lucruri, este un mare FALS, un PLAGIAT!” – Monica Uiorean, consilier local.

Pe de altă parte, președintele PMP Câmpia Turzii, Laurențiu Bondor, a aruncat un atac voalat, atât asupra primarului, cât și asupra conducerii Companiei de Salubritate, postând și niște fotografii sarcastice.

Dacă, în ceea ce o privește pe Monica Uiorean, frământările politice au mânat-o să ia atitudine, motivele lui Laurențiu Bondor încă sunt neclare.

Din informațiile obținute de RefleqtMedia se pare că acesta ar avea interese de ordin financiar de a-l ataca pe primar, însă este neclar care este situația exactă.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -