fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPMP Câmpia Turzii acuză: „Automăturătoarea este defectă” - iată ce spune Lojigan
spot_img
spot_img

PMP Câmpia Turzii acuză: „Automăturătoarea este defectă” – iată ce spune Lojigan

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Prin intermediul unei declarații de presă postată pe rețelele de socializare, PMP Câmpia Turzii a făcut o serie de afirmații extrem de grave cu privire la automăturătoarea achiziționată în luna decembrie de către Compania de Salubritate din Câmpia Turzii.

„Partidul Mișcarea Populara Campia Turzii dorește sa felicite administrația locala pentru achiziționarea autospecialei care a intrat în dotarea Companiei de Salubritate. Totuși avem o nelămurire de ce este atât de murdar orașul , de aruncat nu s-a aruncat cu nisip ca antiderapant , nu a fost cazul și nici nu mai este voie , renumita autospeciala este deja defecta dar oare sa fi rupt cineva cozile de la măturoaie și de la lopeți? ”, au scris popularii pe rețelele de socializare.

În acest sens l-am întrebat pe primarul, Dorin Lojigan, care este starea utilajului și dacă, într-adevăr, s-a defectat.

„Nici vorbă de așa ceva. Automăturătoarea a fost retrasă la garaj pentru a fi protejată împotriva înghețului. Sistemul hidraulic a fost umplut cu antigel, însă până când temperaturile nu vor urca peste 10 grade, nu putem să scoatem utilajul pe teren. Cât privește materialul antiderapant, îi poftesc pe politicienii respectivi să vină, alături de mine și de băieții de la deszăpeziri, pe străzile orașului. Personal am supervizat împrăștierea de material antiderapant, dar la ora 1 noaptea când noi lucrăm, ei dorm binemersi!”, a spus Lojigan.

Informația potrivit căreia automăturătoarea ar fi defectă a fost dezmințită și de directorul Companiei de Salubritate, inginerul Cristian Câmpean.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: