fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiPlângere penală pentru distrugere, din cauza unui tomberon deteriorat
spot_img
spot_img

Plângere penală pentru distrugere, din cauza unui tomberon deteriorat

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Nu e glumă și nu e banc, este un caz real din Câmpia Turzii.

Horațiu Hatos, fost candidat al partidului M10 la primărie a depus o plângere penală pentru distrugere, după ce un angajat al Companiei de Salubritate i-a deteriorat pubela, în timp ce colecta deșeurile menajere pe strada Daciei.

”Îi mulțumesc șoferului de pe mașina salubrității cu numărul de înmatriculare CJ-15-KOZ, care astăzi în intervalul orar 11:20-11:38 ne-a distrus tomberonul (300 ron – stoc DEDEMAN) și ne-a făcut cadou “apă de salubritate” scursă din mașina “ecologică” de colectare a deșeurilor”, a menționat Horațiu Hatos.

Referitor la plângerea penală, Hatos a declarat: „Cred că trebuie să mergem noi să aruncăm deșeurile, numai să nu mai vină ei să facă nenorociri, deoarece plătim un serviciu care nu este efectuat corect.

Putea bate la ușă să spună, orice om greșește. Îl va identifica Poliția, este depusă plângere pentru distrugere. Are nr-ul 256/06.08.2018. La Dedeman este deschis, tomberonul are 280L, de acolo l-am achiziționat”.

Am încercat să luăm legătura cu directorul general al Companiei de Salubritate, Cristian Câmpean, pentru a-i lua o poziție oficială, însă acesta nu a fost de găsit.

sursa foto: facebook

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: