web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Petre Pop: Nu am fost incompatibil

Petre Pop: Nu am fost incompatibil

- Publicitate -

Agenția Națională de Integritate s-a pronunțat din nou în 2018: NU AM FOST INCOMPATIBIL!


Mă bucură faptul că prezint interes, chiar dacă uneori se dorește (din partea adversarilor politici) discreditarea mea, din respect față de cetățenii care m-au votat si bineînțeles față de colegii mei social democrați am să vă informez de fiecare dată când consider că este necesar.


Vreau să vă spun că de ani de zile acest subiect este dezbătut neîncetat, de aceea cred că sunt necesare câteva clarificări care să facă lumină în acest subiect.


Asupra presupusei mele incompatibilități începând cu anul 2005, mai multe instituții ale statului și-au spus punctul de vedere, adică în martie 2005, Instituția Prefectului județului Cluj, la solicitarea mea, prin adresa nr. 8192 din 31.03.2005 ( prefect PD-L Mihai Hârdău) spune foarte clar că nu m-am aflat în stare de incompatibilitate. În anul 2013, ca urmare a unei reclamații din partea unor ,,binevoitori” în aceeași speță, Agenția Națională de Integritate în raportul nr.4732 din 31.01.2013 spune ca NU am fost incompatibil. În anul 2016, ca urmare unei noi reclamații a unor ,, binevoitori” în același speță Agenția de Integritate prin raportul nr. 2016 spune că am fost într-o stare de incompatibilitate, raport atacat în instanța de subsemnatul și unde Curtea de Apel îmi dă dreptate parțial.

În anul 2018, ca urmare a unei alte reclamații cu aceeași speță dar extinsă și asupra calității de consilier județean, consilier local, administrator public, membru CA al CAA,… Agenția Națională de Integritate prin raportul nr. 24954 din 20.07.2018, spune că NU a existat nicio stare de incompatibilitate în mandatele începând cu 2012-2016-2018.

Ca o concluzie și pe cale de conseciță vă puteți imagina care este scopul acestor hărțuiri, denigrări continue din partea ,, binevoitirilor” politici!

Trebuie să mulțumesc celor care în 2017 m-au reclamat din nou, iar prin ultimul raport ANI din 2018, se demonstrază încă odată că NU AM FOST INCOMPATIBIL.

Pentru a fi transparent și corect vă Invit să citiți integral raportul ANI în cauză, pe care îl fac public!
Să auzim numai de bine!
Petre Pop- consilier județean și administrator public.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii