web analytics
Home SPORT Pentru „suflarea gialoblu” - RefleqtMedia intuia încă din noiembrie că se va...

Pentru „suflarea gialoblu” – RefleqtMedia intuia încă din noiembrie că se va face un nou club la Câmpia Turzii

- Publicitate -

RefleqtMedia a fost „fair-play” și pe față cu toți suporterii CSM Câmpia Turzii, nemenajându-i atunci când a venit vorba despre știri, informații și dezvăluiri care privesc clubul lor favorit.

Ei bine, încă din 13 noiembrie, site-ul nostru de știri a intuit intenția administrației publice locale de la Câmpia Turzii de a constitui UN ADEVĂRAT CLUB SPORTIV DE FOTBAL, care să beneficieze de o finanțare reală și transparentă de la bugetul local, așa cum se întâmplă cu ACS Sticla Arieșul Turda și ACS Arieșul Mihai Viteazu.

După ce primarul, Dorin Lojigan, a dezvăluit intenția sa în cadrul ședinței de consiliu de săptămâna trecută, reprezentanții CSM Câmpia Turzii au sărit ca arși.

🌕🔵 O fi rau, o fi bine? Gandeste pentru tine ⚽️

Asteptam o pozitie din partea conducerii clubului prin Presedintele Crisan Viorel sa ne comunice ce se intampla iar din partea autoritatilor locale Primaria Campia Turzii prin Primarul Dorin Lojigan sa ne spuna ce sa le comunicam oficial sportivilor/juniorilor in privinta viitorului lor daca articolul are veridicitate?

🌕🔵 Sportul trebuie sa continue la Campia Turzii dar in acelasi timp toate partile trebuie sa coabiteze si sa conlucreze ca un intreg sportivi-conducere-investitorii clubului(Primaria) in organizatia unui club sportiv ceea ce acum din pacate nu se intampla.

💛🔵 Cerem cu respect aceste lamuriri pentru toata suflarea Giallo-blu care sa inteleaga si sa stie ce se va intampla avand atat de multe momente grele in aceste 6 luni.

#MandriiDin1921🇷🇴 2021💯ani🇷🇴

🌕🔵 #Power2ThePeople🇷🇴

#HaiCSM

🇷🇴#NoiPrinFotbalNuConstruimCaractereNoiPrinFotbalDescoperimAdevarateleCaractere #CSM 🇷🇴

#MaiMultaMuncaMaiMultFotbalMaiMultProfesionalismMaiMultProfesionalism 💛🔵”, este postarea lansată ieri, pe rețelele de socializare, de către CSM Câmpia Turzii (secția fotbal).

Ei bine, pentru că susținem sportul, ne place sportul și credem în viitorul sportului local, vom lansa noi un răspuns la întrebarea adresată de CSM.

În primul rând, în ședința de săptămâna trecută s-au asigurat banii necesari plăților „din spate” și, dacă lucrurile o iau pe un făgaș normal, nu ar trebui constituit un alt club sportiv, ci trebuie ca membri fondatori ai CSM Câmpia Turzii (printre care, Cristian Haiduc, Ioan Moldovan, Dragotă și Popovici) să accepte o modificare a statutului și o „reorganizare”, în sensul intrării Municipiului Câmpia Turzii între asociații clubului.

Astfel se va putea stabili o cotizație pentru FIECARE membru al clubului și astfel Municipalitatea va putea contribui la bunul mers al clubului fără contracte de finanțare, deconturi și alte rahaturi birocratice.

Dacă, în schimb, membri fondatori ai CSM Câmpia Turzii nu vor dori să facă lucrurile cum trebuie și vor ține de orgoliile lor de politicieni, atunci Dorin Lojigan nu are altă cale de finanțare a sportului local, decât prin constituirea unui alt club, cu capital majoritar de la Consiliul Local – întocmai cum este constituit ACS Sticla Arieșul Turda și ACS Arieșul Mihai Viteazu.

Abia DUPĂ constituirea noului club sportiv vor putea trece juniorii și angajații de la CSM-ul actual la clubul nou, însă asta mai devreme de pauza competițională dintre sezoane (la vară) nu va fi posibil.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii