web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Pentru cine nu știe, Griviței e STRADĂ, nu parking auto

Pentru cine nu știe, Griviței e STRADĂ, nu parking auto

- Publicitate -

E frustrant, ca șofer, să nu poți ieși sau intra pe o stradă, pentru că aceasta este obturată de alte autoturisme parcate, dar mai frustrant este să fii în pericol de accident, din cauza lipsei de bun simț a unor proprietari de autoturisme.

În urmă cu un an, consilierul local PSD, Octavian Ciobanu, a scos în evidență o problemă care se perpetuează pe strada Griviței din Câmpia Turzii.

Acolo, mai mulți cetățeni care locuiesc LA CASĂ și, teoretic, ar putea să-și parcheze autoturismele ÎN CURTE, profită de lipsa de atitudine a Poliției Locale și își parchează mașinile … cam pe unde vor ei.

Anul a trecut, situația rămâne și – cel mai probabil – până când nu se va întâmpla un eveniment rutier serios, lucrurile nu vor suferi o schimbare drastică.

După cum bine se vede și din fotografia acestui articol, printre rândurile de autoturisme parcate nu poate trece decât un singur autoturism, astfel că – în situația nefastă – în care cineva încearcă să intre de pe str. Gheorghe Barițiu, pe Griviței, are mari șanse de a intra în coliziune frontală cu un autoturism care iese de pe Griviței.

În mod normal, șoferii care-și parchează autoturismele în așa fel încât obturează traficul se aleg cu sancțiuni contravenționale, dar la Câmpia Turzii acest lucru se petrece … doar pe centru.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -