web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii „Orășelul Copiilor” și patinoarul se întorc acasă

„Orășelul Copiilor” și patinoarul se întorc acasă

- Publicitate -

Vreme de zeci de ani, copiii și adulții din Câmpia Turzii s-au distrat și au învățat să patineze pe Arena „Gavrilă Vaida” din Colonia Maria.

Toate acestea până acum doi ani, când din cauza unor lipsuri de ordin tehnico-logistic, administrația locală a fost nevoită să mute locația patinoarului pe platforma betonată din Berc.

Ei bine, începând cu acest an „patinoarul se întoarce acasă”, așa cum – frumos – ne-a spus primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan.

„Am rezolvat problema alimentării cu energie electrică, acolo – la arena de tenis – avem vestiare, este un loc mai intim, între oameni, locul care a fost destinat patinoarului de zeci de ani încoace. Patinoarul se întoarce acasă”, a spus Lojigan.

De asemenea, tot în Colonia Maria va fi amplasat și Orășelul Copiilor.

Decizia de a schimba locația pentru acest element de iarnă a venit din cauza unei interdicții pusă de Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Astfel, din pricina meciurilor de volei disputate de CSM Câmpia Turzii pe teren propriu, Piața Tricolorului trebuie să fie liberă, nemaiputând găzdui elementele decorative de Crăciun.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii