fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiOare Nasra și ai lui pot să fie și originali? Micul social-democrat...
spot_img
spot_img

Oare Nasra și ai lui pot să fie și originali? Micul social-democrat îl atacă pe Lojigan, dar Aurel Giurgiu ce implicații are?

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Oare ce-ar face Nasra și ai lui dacă n-ar exista RefleqtMedia.ro? Cu siguranță ar fi mult mai puțin prolifici în materie de comunicate denigratoare la adresa lui Alin Tișe și Dorin Lojigan.

Astfel, după ce RefleqtMedia.ro a publicat informațiile potrivit cărora se bate pasul pe loc în ceea ce privește Parcul Industrial Tetarom V, Horia Nasra a trimis un comunicat de presă CU EXACT ACELAȘI SUBIECT, prin care cere demisia lui Alin Tișe și „sancționarea prin vot a lui Dorin Lojigan”.

Dacă, în ceea ce-l privește pe Păunașul Clujului, înțelegem atitudinea lui Nasra, nu înțelegem ce are nasra împotriva lui Lojigan.

În conformitate cu toate informațiile prezentate în mass-media și în spectrul politic, nici Dorin Lojigan și nici administrația locală a municipiului Câmpia Turzii NU AU ABSOLUT NICIO IMPLICARE în edificarea Parcului Industrial Tetarom V.

Câmpia Turzii deține un parc industrial, care este populat în totalitate și de ale cărui populări s-a ocupat echipa lui Dorin Lojigan – deci partea lui Lojigan privind reindustrializarea Câmpiei Turzii a fost rezolvată.

Pe de altă parte, de ce nu-l urechează Nasra pe Aurel Giurgiu, primarul comunei Luna, pe a cărui teren se va edifica Parcul Tetarom V; primar care N-A FĂCUT NICIO VIZITĂ LA ALIN TIȘE, PENTRU A DISCUTA DESPRE PARCUL INDUSTRIAL, ÎN DOI ANI DE MANDAT?

În altă ordine de idei, haideți să reanalizăm textul procesului verbal al ședinței de Consiliu Județean din 25 iunie.

„Îl rog pe dl. dir. Găvrea să ne spună câteva cuvinte despre Tetarom V, fiindcă sunt multe întrebări legate de acest subiect la Câmpia Turzii și aș vrea să le lămurim, să ne spuneți ce pași am făcut până acum, urmând să continuăm procedurile pentru înființarea și darea în funcțiune, care e o chestiune de durată, dar să ne spuneți ce am făcut până acum? Totodată, vă rog să ne spuneți și situația de la Tetarom IV.

Dl. dir. Viorel Găvrea:

În ceea ce privește Tetarom V, după cum știți s-au aprobat bani de la Consiliul Județean Cluj pentru demararea procedurilor necesare realizării infrastructurii necesare acestui Parc Industrial, iar în acest moment ne aflăm în faza în care adunăm avize/aprobări pentru demararea studiului de fezabilitate. Banii fiind alocați din bugetul CJC, noi nu putem decât să ajutăm colegii din cadrul consiliului județean, deoarece banii necesari nu pot fi dați direct către Tetarom S.A., fiind considerat ajutor de stat, ei sunt aici și de aici trebuie folosiți, iar compartimentul de specialitate din cadrul CJC trebuie să realizeze SF-ul. Noi am înaintat și anunțat toate departamentele și pe reprezentanții de la Câmpia Turzii și Luna ce pași trebuie făcuți, iar acum trebuie făcut acest S.F.. Acest studiu de fezabilitate ne este de folos și nouă pentru obținerea titlului de Parc Industrial, iar în acel S.F. vom avea și proiectul tehnic, dar fără detalii de execuție. Detaliile de execuție vor face ulterior obiectul licitației de execuție.”

După cum vedeți, nicăieri nu apare vreo intervenție a vreunui consilier județean din subordinea lui Nasra, nici măcar a lui Petre Pop, care este din Câmpia Turzii. Singurii care vorbesc pe acest subiect sunt Alin Tișe și Viorel Găvrea.

Horică, alor tăi nu le ceri demisia?

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: