fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiO temă de casă pentru Cristian Haiduc...
spot_img
spot_img

O temă de casă pentru Cristian Haiduc…

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Liberalul, Cristian Ioan Haiduc, este unul dintre politicienii cu ștate vechi și experiență politico-economică, tocmai de aceea i-ar veni greu să accepte o temă de casă din partea cuiva, cu atât mai puțin din partea unor jurnaliști „abonați la banul public”.

Cu toate acestea, având în vedere faptul că nu și-a depus raportul de activitate pentru funcția de consilier județean, pentru anul 2017, deși este membru în Comisia de Buget – Finanțe a forului deliberativ local, ne permitem să-i adresăm o temă de gândire și, eventual, o cerere.

Domnule Cristian Haiduc, la viitoarea ședință de consiliu județean la care veți lua parte, întrebați-l, vă rog, pe președintele forului deliberativ, Alin Păunel Tișe, care este motivul pentru care dintre cele 8 societăți comerciale și regii autonome din subordinea consiliului, doar 3 au înregistrat în 2017 rezultate financiare peste cele din 2016.

Este vorba, domnule Cristian Haiduc, despre Tetarom SA, RA Aeroportul Internațional „Avram Iancu” și Centrul Agro Transilvania.

În rest, toate au realizări economice cu mult sub anul precedent.

De exemplu, la Univers T SA, profitul din 2017 este de 2.900.248 lei, în timp ce în 2016 realiza un profit de 5.965.899 lei.

Totodată, la Compania de Apă Someș, profitul din 2017 este de 7.600.484 lei, asta în timp ce în 2016 realiza un profit de 21.350.359 de lei.

Cunoaștem, domnule Cristian Haiduc, experiența dumneavoastră economică și tocmai de aceea ne îndreptăm atenția spre dumneavoastră, pentru a-l urechea pe Alin Tișe cu privire la situația economică a societăților din subordinea Consiliului Județean Cluj.

Vă reamintim că societățile Pază și Protecție SA, Clujana SA și Drumuri și Poduri județene SA sunt în insolvență sau faliment, ceea ce este trist și grav pentru forul deliberativ al unuia dintre cele mai competitive județe din România.

Ovidiu Bucur,
jurnalist

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: