fbpx
HomeȘtiri din Câmpia Turzii„Noi suntem ai României” – Recital extraordinar de muzică patriotică – la...
spot_img
spot_img

„Noi suntem ai României” – Recital extraordinar de muzică patriotică – la Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În Anul Centenarului, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a pregătit o gamă întreagă de evenimente semnificative pentru cultura și identitatea poporului român.

Între acestea se numără și recitalul extraordinar de muzică populară și patriotică, „Noi suntem ai României”, pe care Corala Bărbătească „Armonia” și Orchestra folclorică „Muzica Divertis” îl va susține vineri, 4 mai, cu începere de la ora 19:00 la Câmpia Turzii.

Evenimentul se înscrie în turneul național al Coralei Armonia, care a debutat în luna martie și care se va finaliza în toamnă, iar locația aleasă pentru recitalul de la Câmpia Turzii este Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”.

Având în vedere importanța recitalului și conotația cu ample veleități național-patriotice, administrația locală a Municipiului a ales ca accesul la concert să fie gratuit, astfel încât cât mai mulți membri ai comunității noastre să se bucure de acordurile prezentate de Corala Armonia și Orchestra folclorică „Muzica Divertis”.

În luna iulie a anului 2014 Corala Armonia, aparţinând Arhiepiscopiei Tomisului, a fost desemnată cel mai bun cor bărbătesc din lume, la Jocurile Corale Mondiale de la Riga, Letonia. Cei 30 de membri ai corului, cu vârste între 24 şi 40 de ani, cântă atât muzică religioasă, cât şi muzică populară românească.

Voci puternice şi melodioase, timbru aparte bisericesc şi folclor autentic românesc. Pentru că trebuia ca toate acestea să poarte un nume, li s-a spus Corala Armonia, corul cu muzică divină izvorâtă din piepturile unor români.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: