web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Noi nu mințim, nu dezinformăm și ... cu siguranță NU NE TEMEM,...

Noi nu mințim, nu dezinformăm și … cu siguranță NU NE TEMEM, domnule Bogdan

- Publicitate -

În cursul zilei de ieri, RefleqtMedia prezenta poziția oficială a președintelui PSD Câmpia Turzii, Mihai Șandru, în legătură cu anunțul făcut de Petre Pop despre candidatura la Primărie a lui Marcel Bogdan.

„Cu alte cuvinte, anunțul lansat de gruparea „Petre Pop” nu este altceva decât ceea ce în mediul politic se cheamă o „ejaculare precoce” … un fel de start furat, fără niciun fel de efect decât acela de a împopoțona realitatea – o practică destul de obișnuită la Petre Pop.”, am scris în acel articol.

Ei bine, fără să ne menționeze, Marcel Bogdan a vrut să ne dea o replică, pe rețelele de socializare.

„Teama de adevăr și corectitudine naște minciuna

Ieri, pe forumul de dialog al social democraților din Câmpia Turzii, mi-am anunțat intenția de a candida la viitoarele alegeri locale pentru funcția de Primar.Am putut vedea cu această ocazie că am susținere,iar la scurt timp unii colegi au “exportat” știrea pe Facebook alături de unele comentarii și aprecieri.Au apărut însă în presă on-line comentarii din care reiese că aș fi furat startul la anunțarea candidaturii și că fac parte dintr-o anumită grupare.


Mă simt dator să vă spun, așa cum am spus-o și colegilor din partid, că nu duc războiul nimănui, încerc să fiu drept, imparțial și corect în ceea ce spun și fac.Doresc o competiție transparentă și statutară unde voința majorității să clarifice lucrurile.Vă mulțumesc pentru susținere și încurajare.”, a spus acesta.

Pentru că a făcut referire la noi, deși n-a avut curajul să ne menționeze, ne-am decis să-i dăm o replică, la rândul nostru.

  1. DOMNULE BOGDAN – DUMNEAVOASTRĂ FACEȚI PARTE DIN TABĂRA LUI PETRE POP, IAR ACEST LUCRU REZULTĂ, SIMPLU, DIN FAPTUL CĂ NU DUMNEAVOASTRĂ AȚI ANUNȚAT INTENȚIA DE A CANDIDA, CI L-AȚI LĂSAT PE PETRE POP SĂ VĂ FIE PORTAVOCE!
  2. Teama de adevăr? Care este adevărul? Oare adevărul este cel spus de Marius Bordea, despre dumneavoastră și Valer Moldovan, în 2011?

Cât privește corectitudinea lucrurilor din sânul PSD Câmpia Turzii, această corectitudine va fi stabilită de forurile superioare.

Restul lucrurilor rămân așa cum am stabilit: dacă Bogdan Marcel nu făcea jocul nimănui, își anunța singur candidatura … dar deh … 

Oricum, indiferent cine i-a anunțat candidatura, acest lucru nu înseamnă că fostul comandant de poliție nu este un om elegant, stimat și apreciat în oraș și suntem siguri că, într-o ecuație electorală, ar fi o „nucă tare de tot”.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii