web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Monica Uiorean vrea să fie primar la Câmpia Turzii

Monica Uiorean vrea să fie primar la Câmpia Turzii

- Publicitate -

Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, din care au lipsit diacriticele și punctuația adecvată, consilierul PSD, Monica Uiorean, și-a exprimat opinia cu privire la posibilitatea ca municipiul de pe Arieș să aibă o femeie pe post de primar.

“O FEMEIE PRIMAR PENTRU CAMPIA TURZII ?
Cred in paritatea de gen si in sansa noastra a femeilor responsabile si implicate in viata comunitatii.
Traim intr-o lume condusa agresiv, cu ura si urlete cu o politica a muschilor incordati in care echilibrul, frumosul, gratia, empatia si altruismul sunt tot mai putin prezente. Campia Turzii a devenit un oras al injuriilor si atacului la persoana, unde sunt recompensati toti cei care isi suduie mai tare adversarii politici. O femeie primar pentru Campia Turzii ar fi o sansa de reconciliere sociala? In Europa paritatea de gen este un fapt ce aduce dezvoltare si progrese. Am putea incerca acest fapt? O intrebare la care ar trebui sa reflectam. Eu militez pentru asa ceva !”, a scris Monica Uiorean.

Nu ar fi nicio problemă ca, într-un oraș al “biluțelor tari” și al mușchilor încordați să “încercăm și cu o femeie”, însă trebuie neapărat ca acea femeie să fie capabilă măcar să redacteze un text.

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,600FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -