fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiLojigan a transformat Câmpia Turzii în șantier
spot_img
spot_img

Lojigan a transformat Câmpia Turzii în șantier

spot_img
- Publicitate -
spot_img

Deși mulți au contestat lipsa lucrărilor edilitare din municipiul Câmpia Turzii, iată că vara aceasta, Dorin Lojigan a transformat orașul în șantier.

Și nu e vorba doar despre un șantier, ci despre patru lucrări care se desfășoară concomitent.

În primul rând, se lucrează pe tronsonul final din Piața Mihai Viteazu, de la intersecția cu strada Aurel Vlaicu, până la hotelul „Tiver”. Aici se vor schimba gurile de canal, se lucrează la fundația străzii, se reconfigurează spațiile de parcare și se va turna două straturi de asflat, așternute pe două straturi de fundație.

A doua lucrare se desfășoară de pe strada Laminoriștilor, până pe strada 1 decembrie, acolo unde sunt refăcute trotuarele, se vor amenaja locuri de parcare și se vor reconfigura zonele pietonale.

Cea de a treia lucrare edilitară din Câmpia Turzii este efectuată de echipele de la Domeniul Public pe strada Ion Agârbiceanu, unde a fost așternut primul strat de fundație, urmând a fi turnate straturile de binder și de uzură.

Ultima lucrare care are loc în această perioadă în Câmpia Turzii se referă la plombarea străzii Avram Iancu. Astăzi au trecut frezele și au eliminat stratul vechi de asflat, iar săptămâna viitoare, în conformitate cu spusele primarului, Dorin Lojigan, se vor finaliza turnarea asfaltului și plombarea străzii.

De asemenea, administrația locală din Câmpia Turzii a reparat mai multe străzi din municipiu, printre care Florilor sau Ardealului.

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: