web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii Libertatea: La Spitalul Municipal Câmpia Turzii, ustensilele de laborator sunt pline de...

Libertatea: La Spitalul Municipal Câmpia Turzii, ustensilele de laborator sunt pline de rugină

- Publicitate -

În luna decembrie a lui 2019, libertatea.ro a prezentat un mini-reportaj referitor la ustensilele de laborator utilizate la Spitalul „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Din informațiile prezentate în reportaj, se pare că ustensilele utilizate la laboratorul de analize medicale ar fi ruginite.

Cea care ar fi raportat acest lucru este Steliana Husar, asistentă de laborator, care a declarat pentru libertatea.ro că nu numai că este obligată să folosească ustensile ruginite, însă este obligată să aibă și atribuții pe care ar trebui să le aibă doar doctorul de la laborator.

Reportajul a fost publicat de Libertatea.ro în 16 decembrie 2019, însă până la acest moment, conducerea Spitalului „Dr. Cornel Igna” nu a făcut niciun comentariu.

„Dumneaei spune asta, asta nu înseamnă că aceasta este și realitatea. De la preluarea mandatului, din 2016, investițiile făcute se ridică la peste un milion de lei, inclusiv partea de laborator. (…) O cunosc pe această doamnă (Steliana Husar – n.r.), veșnic dumneaei are probleme. Actuala nemulțumire se datorează faptului că doamna trebuie să lucreze și în schimbul doi. Din noiembrie 2017 s-a lucrat doar într-un schimb. În noiembrie 2019 s-a reluat munca în două schimburi. Doamna a refuzat acest lucru. De aici pleacă nemulțumirile dumneaei (…) În acest moment nu avem lipsă de personal la spital. Lucrurile funcționează bine în spital și eu sunt mulțumit de ce se întâmplă acolo”, a declarat primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan la emisiunea Adriana Nedelea LA FIX.

Ba mai mult, din informațiile primite de RefleqtMedia chiar de la Dorin Lojigan, se pare că ustensilele fotografiate și prezentate în reportajul libertatea ar fi casate, dar au fost prezentate ca fiind „utilizate” tocmai ca o formă de răzbunare a asistentei la adresa conducerii spitalului.

Totodată, managerul spitalului, Adrian Antal, a declarat că ne va furniza un punct oficial de vedere, pe care-l vom publica de îndată ce-l primim.

 

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,700FansLike
540FollowersFollow
400FollowersFollow
328SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii