web analytics
Home Știri din Câmpia Turzii La Câmpia Turzii se efectuează intervenții chirurgicale care n-au mai fost realizate...

La Câmpia Turzii se efectuează intervenții chirurgicale care n-au mai fost realizate de peste 20 de ani

- Publicitate -

…și totul se datorează noului medic din echipa Spitalului „Dr. Cornel Igna” – Sergiu Pătcaș. Acesta a fost cooptat în echipa medicală a spitalului în această toamnă, după transferul medicului Mahmoud Alajmi la Turda și imediat cum a venit, Sergiu Pătcaș s-a apucat de treabă.

„De la venirea sa, în Spitalul Municipal din Câmpia-Turzii s-au efectuat multiple intervenții chirurgicale în sfera patologiei ginecologice benigne, precum: fibrom uterin, endometrioză, sarcină extrauterină, displazie de col uterin.
Vorbim despre intervenții chirurgicale care n-au mai fost efectuate în unitatea medicală de la Câmpia Turzii de mai bine de 20 de ani, vreme în care pacientele au fost trimise fie la alte unități sanitare, fie la cabinete private.”, spune chiar Dorin Lojigan prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

De asemenea, pentru sporirea calităților serviciilor medicale acordate la secția de obstetrică și ginecologie a Spitalului „Dr. Cornel Igna”, s-au realizat o serie de investiții în dotarea acesteia.

„De asemenea, pentru menținerea statusului “Spital prieten al copilului”, desemnat de UNICEF ca o confirmare a eforturilor depuse în promovarea și încurajarea alăptării naturale, saloanele rooming-in, destinate cazării mama – nou-nascut, au fost igienizate și dotate cu saltele și lenjerii noi.

Aceste investiții vor continua, pentru a face în așa fel încât Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” să ofere servicii medicale de prim rang, pentru întreaga populație pe care o deservește.”, a precizat același – Dorin Lojigan.

Comentarii

- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,787FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii