fbpx
HomeȘtiri din Câmpia TurziiInvestiții pentru îmbunătățirea ambientului nocturn de la Câmpia Turzii
spot_img
spot_img

Investiții pentru îmbunătățirea ambientului nocturn de la Câmpia Turzii

spot_img
- Publicitate -
spot_img

În luna decembrie a anului 2017, centrul Municipiului Câmpia Turzii a fost transformat, oferind tuturor un nou aspect, de la reamenajarea peisagistică a zonei, până la îngroparea cablurilor de telecomunicații și electricitate și nu în ultimul rând la montarea unui sistem de iluminat public pe sistem LED.

Ca urmare a acestei lucrări a apărut necesitatea unei uniformizări a ambientului nocturn, prin modificarea sistemului de iluminat pe mai multe străzi din municipiu.

Astfel, la începutul acestei săptămâni a fost demarată o lucrare de schimbare a lămpilor existente, cu sodiu Malaga, cu sisteme LED model Teceo, străzile vizate fiind Republicii, Gheorghe Barițiu, urmând a se continua pe str. Avram Iancu și Mihai Eminescu.

Lucrarea este executată de operatorul de iluminat public din Municipiul Câmpia Turzii, Societatea Reea Procons Serv SRL, iar garanția lucrării este de 5 ani de la data punerii în funcțiune a sistemului.

Prin intermediul investiției realizate se asigură atât o îmbunătățire a siguranței rutiere, datorită luminozității crescute, dar și o economie la cantitatea de energie consumată și implicit cheltuieli mai mici la iluminatul public stradal.

Direcția Relații cu Comunitatea

Comentarii

- Advertisement -
spot_img
- Advertisement -

RefleqtMedia pe rețelele de socializare

2,851FansLike
562FollowersFollow
356SubscribersSubscribe

Citește

- Advertisement -

Ultimele știri

- Advertisement -

Comentarii

%d bloggers like this: